Varje tisdag har du möjlighet att nätverka och äta frukost på Garveriet medan du lär dig något nytt. Frukosten börjar kl 8:00 och vi serverar kaffe och en smörgås för 35 kr.  Kl 08:30 är det dags för en kortare presentation på 10-15 minuter på ett aktuellt tema. Vi avslutar runt 8:45 dock senast kl 09:00.

Tema för varje frukost fastställs månadsvis och presenteras via våra sociala kanaler och kommer fortsättningsvis även att finnas på hemsidan.

Tisdag 19/3 –  Foodmaker – en utbildning för alla som vill lära sig mer om den framtida maten. Föreläsare: Per Myrén, Changemaker
Tisdag 26/3 –  Hur utvecklar man en hållbar mötesplats tillsammans? Föreläsare: Karin Forsberg, VD på Garveriet*

Tidigare i mars har Anna Groneberg, bagare på Garveriet, pratat om kulturspannmål och Matts Johansson, ägare och en av idébärarna bakom Garveriet, berättade om bakgrunden till organisationen White Guide som bland annat listar de 600 bästa restaurangerna i Sverige och står bakom priset ”Årets Banbrytare” som Garveriet fick ta emot vid White Guide Gala den 4 mars i år.

 

* Nytt program 26/3 – Matts Johansson pratar bland annat om reflektioner efter en konferens i Borås förra veckan där initiativet och kraftsamlingen ”Klimat 2030” var temat. Karins presentation hålls istället 2/4.