EVENEMANGET ÄR INSTÄLLT. 

Tisdag den 9 april ordnar vi en kväll i öl och bakverkens tecken. Istället för att få en öl att smaka som ett bakverk, kombinerar vi istället olika sorters öl och bakverk. Under guidning av bryggare från Bearded Rabbit och bagare från Garveriets bageri diskuterar vi olika smakkomponenter och hur man bör tänka för att en matchning ska lyfta upplevelsen. Vi provar fyra öl och fyra bakverk under kvällen. Missa inte denna unika möjlighet att prova både öl och bakverk som görs under ett och samma tak.

När Tisdag den 9/4 kl 18:30
Var Bearded Rabbit Brewery på Garveriet
Hur Anmälan till bokning@garveriet.se eller bokning@beardedrabbit.com

Pris 290kr som betalas på plats i kassan i Restaurangen på Garveriet.

Hitta hit Garverivägen 9 i Floda. Res gärna hållbart till Floda station med pendeltåg (mellan Göteborg och Alingsås). Tågen går en gång i halvtimme och sedan är det en kortare promenad  på 5-10 minuter längs utmärkt gångväg till Garveriet.

Om Bearded Rabbit

Drivs av paret Therese och Fredrik, som har gått banan via hembryggare till kontraktsbryggare och har nu sitt egna bryggeri på Garveriet. I nuläget kombineras produktion hos andra med att brygga mer och mer i det egna lokalerna. Fokus ligger att sälja produkten så lokalt som möjligt och gärna på plats i smakbar eller restaurang som också finns på Garveriet. Vi håller återkommande bryggkurser och ölprovningar både för privatpersoner och företag.