Under påsken bjuder vi på aktiviteter för både stora och små. Vi inleder med en mini-matmässa på Långfredag kl 11-15 och fortsätter enda fram till Annandag Påsk, då Kapten Kryp kommer hit kl 12, med sin fantastiska och fantasifulla föreställning där du får veta mer om våra vänner, insekternas liv. Roliga instrument blandas med allsång, klurig lek och fakta om vår magiska natur. Föreställningen vänder sig till barn från 1-6 år, men är lika spännande för stora som små. Fri entré och ingen förbokning behövs.

Däremellan har vi Påskdagen med Yoga Breakfast Club kl 9-11 (föranmälan krävs ) och självklart är det öppet i restaurangen kl 9-17 under hela helgen. Vi serverar bland annat vår helgfrukost kl 9-11 under Långfredag, Påskafton, Påskdagen och Annandag Påsk.  Våra öppettider hittar du här.

Information om Mini-Matmässan finns även i separat evenmang på Facebook.

Det finns även ett separat evenmang för Kapten Kryp och Skattkistan.

Mer info om respektive aktivitet kommer inom kort.