Det är bråttom att förändra vårt sätt att leva så att det passar vår jord. Kapten Kryp har inspirerats av hur insekter lever och är i full färd med att ändra sitt liv till det bättre och
han har bestämt sig för att bli planetskötare! Publiken får följa med på Kapten Kryps förvandling från djurskötare till planetskötare, och ta del av enkla knep som gör stor skillnad för klimatet. Kapten Kryp och hans medhjälpare hoppas på att kunna göra skillnad.

Det är en interaktiv pjäs med underhållande budskap om vårt klimat blandat med intressant fakta om insekter, blötdjur och mångfotingar där musik, matematik, geografi blandas med biologi i en dramagisk föreställning. Föreställningen Kapten Kryp, Tempus & planetskötarna vänder sig till barn mellan 3 och 9 år, men är lika intressant för stora som för små.

Föreställningen kommer till Garveriet onsdag 1 maj kl 12.00. Fri entré, men begränsat antal platser – först till kvarn gäller. Det är möjligt att hämta sina biljetter i kassan på Garveriet från kl 10:00 samma dag. Reser du långt ifrån, kontakta oss via info@garveriet.se så kan vi lägga undan biljetter. Varmt välkomna!