Vi går in i juni och det är nu tre tisdagsfrukostar kvar innan vi gör ett sommaruppehåll för frukostarna. På programmet har vi en digital entreprenör, en av Garveriets kockar samt en av våra lokala leverantörer. Programmet hittar du längre ner i inlägget. Som vanligt öppnar vi kl 8 och serverar kaffe och smörgås för 35 kr. Kl 8:30 är det dags för morgonens presentation och vi avslutar senast kl 9. Ingen föranmälan behövs.

4/6 – Nicklas Raask – ”Hållbar innovation och digitalisering”
Nicklas är en digital entreprenör och investerare på 361 Ventures med erfarenhet från bl a bilindustrin och Kina. Nicklas kommer bl a beröra frågor som; Hur nyttja digitaliseringen? Hur frigör jag innovationskraften i min organisation? Vilka krav på investeringar ställer en hållbar agenda? Kultur, hierarki och agilitet?

11/6 – Tove Arreklev – ”Möt din mat”
På Garveriet fokuserar vi på mathantverket och de lokalproducerade råvarorna. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. En av våra kockar, Tove berättar om våra olika möten med mat. Från både bord och jord.

18/6 – Rydins Bigårdar – ”Schysst honung och schyssta möten”
Ulrica och Lennart från Rydins Bigårdar berättar hur kunder inspirerar dem att lyfta fram honungens värde. Honungens färg, smak och konsistens varierar med plats, årstid och väderväxlingar. I samtal om binas arbete, honungens ursprung och skiftande karaktär väcks nyfikenheten på samband i naturen. Tillsammans uppmärksammar de sin relation till mat och de ekosystem vi alla är en del av.

Håll utkik efter mer information via Facebook där vi presenterar aktuell föreläsare inför varje frukosttillfälle.

Välkommen!