Börja söndagen på bästa sätt! En härlig yogaklass med Klara Öhlén följt av Garveriets fantastiska frukost. Söndag 8 september kl 9-11 drar vi igång igen. Yogaformen varierar med rullande schema mellan vinyasa och yin men varje yogaklass har ett inspirerande tema som Klara kommer att återknyta till under frukosten. Ta chansen att samla energi inför den kommande veckan!

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. Oavsett om du är van yogi eller ny till yoga är eventet för dig. Boka din plats snart eftersom platserna är begränsade! Du kan vara med vid ett eller flera tillfällen, varje tillfälle bokas separat.

DAG & TID:
Söndagar jämna veckor kl. 9-11 med start 8 september. Varannat tillfälle är det vinyasa och varannat yin.

Vinyasa: 8/9, 6/10, 3/11, 1/12
Yin: 22/9, 20/10, 17/11

PRIS:
275 kr per person/tillfälle – både yoga och frukost ingår

BOKNING:
Förbokning krävs! Bokning sker genom www.klaraohlen.se/aktuella-event
Betalning sker vid bokning. Vi hoppas såklart att du som bokat vill delta men om du önskar avboka ska det ske senast 48h innan.

Håll utkik efter mer info i våra sociala kanaler.