Återbruk är en viktig aspekt av hållbarhet och på programmet står Bakluckeloppis på parkeringen utanför Garveriet, föreläsning på temat #återprylat med CaroLine Palander från Decoeyes Design vid två tillfällen – kl 11 och kl 14, visning av Garveriet med fokus på hur vi har skapat miljöer och inredning med hållbarhet och återvunnet material i fokus.

Program

Kl 10-14          Bakluckeloppis på Garveriets parkering.

Kl 11-12          Föreläsning samt visning av spännande designidéer. Välkommen på en inspirationsföreläsning av Decoeyes Design. Caroline Palander föreläser om och visar hur du kan inreda med ”återprylade” saker och skapa en egen stil till ditt hem!

Kl 13-13:30     Rundvisning på Garveriet med fokus på återbruk. Samling i entrén.

Kl 14-15          Föreläsning samt visning av spännande designidéer. Caroline Palander, Decoeyes Design föreläser om och visar hur du kan inreda med ”återprylade” saker och skapa en egen stil till ditt hem!

Pris för föreläsningen är 50 kr som betalas på plats. Föreläsningen arrangeras i samarbete mellan ABF, Decoeyes Design och Garveriet.

Bakluckeloppis på Garveriets parkering mellan kl 10 och 14

Boka din plats via bokning@garveriet.se redan idag! Pris 100 kr för parkeringsyta exklusive bord. Senast 1 oktober behöver vi ha din bokning. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Platsen förbetalas via swish efter bekräftad bokning. För regler och villkor ladda ner separat information via pdf

Självklart finns fika och lunch att köpa i Garveriets kafé/restaurang som är öppet mellan kl 9 och 17 på söndagen.