Hösten är här och innan vi vet ordet av är det jul. Och när det närmar sig december brukar det vara hög tid att summera året som gått. Eller kanske dra upp riktlinjerna för det kommande året? Säkert har du redan egna tankar om innehåll till ert möte, men vi vill gärna bidra med kreativa lokaler och ett gott mathantverk. Vi hjälper självklart även till med extra innehåll för mötesdagen genom t.ex. en föreläsning, smakprovning, rundvandring eller varför inte ett matlagningsevent.

Vi har tagit fram ett par olika erbjudanden beroende på hur mycket tid ni vill lägga på ert möte. Välj mellan hel- eller halvdagskonferens med avslutande julmiddag. Eller ”Julpaketet – välkommen åter” – en heldagskonferens med avslutande julmiddag där vi bjuder på konferenslokalen vid uppföljningsmöte under januari och februari. Läs mer om dessa och ytterligare ett par erbjudanden i vårt senaste nyhetsbrev.

Nyhetsbrev – Hållbar julavslutning på Garveriet