Njut av våren på vår uteservering nu till helgen 21-22/3. Det ser ut att bli riktigt vårväder till helgen och Garveriet laddar upp med premiär för AfterWalk på vår veranda. Ta med familjen på promenad till Floda Torg, runt Sävelången eller vid Säveån/Gotaleden och kom till Garveriet för AfterWalk eller trevlig paus i solskenet.

Vi ställer upp vår FoodTruck på uteserveringen och har följande på menyn kl 12-15:

– Gulaschsoppa
– Grillad korv från Kullans Lycka serveras med bröd & sauerkraut
– Wienerkorv från Lammet & Bonden med bröd
– Varm choklad
– Glühwein
– Öl & Cider

Som vanligt finns naturligtvis även våra lunchrätter på menyn tillsammans med varm surdegsmacka och dagens soppa. Och bageriet har laddat upp med nygräddat surdegsbröd från vår vedeldade ugn. Vill du hellre fika finns både kakor och bullar.

På lördagen 21/3 finns Agneta från ”Kullans Lycka” på plats i ” Garveriets Skafferi” – vår butik för lokalproducerade varor – och säljer sina charkprodukter. Hennes korv finns även på menyn i vår FoodTruck.

Vi har öppet från kl 9-17 både lördag och söndag. Är du morgonpigg kan du starta dagen hos oss med vår helgfrukost som vi serverar mellan kl 9 och 11.

PS Du missar väl inte att vi har smygpremiär för vår fiskbutik Feskeriet på Floda Torg?!  Välkommen dit också!