Inför sommaren behöver vi förstärka restaurangverksamheten med fler duktiga kollegor till olika tjänster i kök, kafé/servering och bageri.

Rekryteringsprocessen pågår och kommer att avslutas inom kort. Vi tackar alla som visat intresse genom ansökningar till våra tjänster.

Kockar

Vi söker fler erfarna kockar till vårt fantastiska gäng i köket. Tjänsterna innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Vi söker dig som sätter människan i fokus och älskar styrkan i vad ett team kan åstadkomma. Du är en person med passion för lokala råvaror och som sätter mathantverket i centrum. Och du inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor och samarbetspartners. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Personal till kafé/servering

Vi söker dig som vill arbeta med det goda värdskapet och servicen i kafé och matsal. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Vi söker dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av att jobba med mat och dryck. Kassavana är meriterande. Du är en person med passion för lokala råvaror som inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Bagare

Vi behöver ytterligare en erfaren bagare till vårt bageri, med den vedeldade stenugnen, som är kärnan i både bakning och vår matlagning. Vi söker dig som vill utmana dig själv i ditt kunnande och vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet i det dagliga arbetet. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Du är en person med passion för lokala råvaror och som sätter mathantverket i centrum. Och du inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor och samarbetspartners. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Ansökan

För samtliga tjänster gäller att vi vill ha din ansökan omgående dock senast 12 juni. Mejla ett personligt brev och CV till info@garveriet.se  Ange i ämnesraden vilken av tjänsterna du söker: Kock, Kafé/Servering eller Bagare.

Har du frågor får du gärna höra av dig till Birgitta Brolin via 0302-69 00 69

Om oss

Garveriet är en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten bygger på närproducerat och mathantverk med hållbarhet i fokus. Här finns ett prisbelönt kök och restaurang med upp till 200 platser i matsalen och under sommartid vår veranda/uteservering.
Vi har eget bageri och kafé samt en butik för lokalproducerade varor ”Garveriets Skafferi” och i lokalerna finns även ett lokalt hantverksbryggeri.

Vi har dessutom en konferens- och festvåning med totalt 10 lokaler i varierande storlek som tar upp till 200 personer i samma sällskap. Men framförallt har vi ett fantastiskt team som skapar Garveriets innehåll genom stort engagemang och passion.