Nu drar vi igång våra sommarkvällar på Garveriet och har kvällsöppet i restaurangen mellan kl 17 och 21 på fredags- och lördagskvällar.

Fredagar serverar vi vår uppskattade vedugnsbakade surdegspizza, med tre olika sorter att välja bland. Lördagskvällarna bjuder vi in till ”Fêskarafton” med fisk- och skaldjursgryta samt musslor med klassiska tillbehör på menyn. Vegetariskt alternativ och mat för de yngre gästerna finns förstås också.

Boka gärna bord via vår online bokning via knappen nedan eller ring oss på 0302-69 00 69.

Vedugnsbakad surdegspizza på fredagar

Våra tidigare kvällar med vedugnsbakad pizza har varit väldigt populära. Med start fredag 26/6 kör vi återigen igång med pizzakvällar på fredagar mellan kl 17 och 21. Vi tillagar pizzan  i vår vedeldade ugn med samma omsorg om råvaror som alltid hos oss, en hantverkspizza helt enkelt, och serverar den skuren i delar.

Kom med hela familjen eller möt upp med era vänner!  På menyn finns tre olika pizzor varav en lite enklare med klassiska tillbehör som tomat och ost. Toppingen på de övriga två pizzorna varieras utifrån aktuella råvaror för säsongen. Priser från 120 kr.

Fêskarafton På lördagar

På lördagarna låter vi menyn hämta inspiration från havet. Välj mellan musslor med klassiska tillbehör som pommes, aioli samt surdegsbröd eller vår goda fisk- och skaldjursgryta. Det finns även ett vegetariskt alternativ på menyn och mat som passar de yngre gästerna. Priser från 175 kr

 

För att anpassa oss till rådande restriktioner med anledning av Covid-19 har vi anpassat antalet bokningar per tid och vi har placerat borden med större avstånd mellan varje sällskap.
Läs mer om övriga åtgärder här.