SNART ÄR DET JUL IGEN! Vi längtar även om det blir en minst sagt annorlunda jul detta år🤶
Här kommer några julklappstips som går att köpa hos oss😀
🎁Presentkorgar/presentpåsar till företag och privatpersoner är alltid en uppskattad klapp. Vi har färdigpackade julklappar i butiken och önskar du som företag att beställa gåvor till dina anställda, maila bokning@garveriet.se så hjälper vi till med det😀
🎁Köp vår julkasse till dig själv eller ge bort till någon du håller kärt, kattvakten, grannen eller mor-farföräldrar, du väljer! Julkassen kostar 295kr/Vuxen och lite billigare för barn och är en god och hållbar blandning för ett smakrikt julbord.
🎁Köp ett presentkort hos oss! Förhoppningsvis kan vi börja hålla kurser till våren igen och annars täcker presentkortet allt från restaurang och bageri till kafé! Du som har ett SVART presentkort hemma får hemskt gärna komma in till oss och byta det till ett VITT, vi har nämligen precis bytt kassasystem och det skulle vara en fin gärning till oss såhär innan jul! Dessutom bjuder vi på en kaffe som tack för hjälpen.
🎁Köp vår jullunch till dina anställda, i dessa tider är det svårt att genomföra årets gemensamma julmiddag så vi erbjuder catering av en 2-rätters jullunch direkt till företag så ni kan visa uppskattning och tacka personalen för det gångna året. Maten serveras kall i portionsförpackningar och kostar 295kr/person.
Tack för att ni stöttar oss i tuffa tider💝