Vill du bli vår nya Konferens- och eventsäljare hos oss och Garveriet i Floda Garveriet mat och möten?
Vi är två unika och spännande anläggningar 35 minuter från Göteborg med egna respektive historier och erbjudanden.Gemensamt är att båda anläggningarna erbjuder restaurangtjänster, vackra, funktionella möteslokaler och massor av aktiviteter. På Garveriet – destination och plats för omställning med fokus på framtidens mat, finns en modern matstudio, utmärkt för företagsevent och utbildningar, samtidigt som vi på Öijared Resort erbjuder naturnära möten, övernattning, bad och bastu. Här finns också Sveriges största golfanläggning med totalt 63 hål. Våra gäster är såväl konferens- som privatgäster samt golfmedlemmar.
Nu söker vi dig som brinner för försäljning, är målinriktad, drivande och vill sälja våra unika anläggningar. En förutsättning för att lyckas med uppdraget är att du är en aktiv person med intresse för natur- och matupplevelser samt hållbarhetsfrågor. Du är förstås utåtriktad och älskar att ta kontakt med nya och befintliga kunder genom telefon och mejl, besök, visningar samt deltagande på mässor. Du kommer också att initiera och i vissa fall medverka vid events.
Mejla din ansökan till lotta.johansson@oijared.se senast den 15 november.
Har du frågor är du välkommen att kontakta Lotta Johansson på telefon 073 988 23 51 eller Magnus Kroon på telefon 070 841 68 00.
Läs mer om tjänsten och övriga tjänster vi söker på https://oijared.se/kontakt/arbeta-hos-oss/