VILL DU JOBBA MED OSS?
Vi söker personal och kollegor till vår restaurang. Vi söker dig med passion för lokala råvaror, som sätter mathantverket i centrum, och som vill jobba med ärlig och hållbar, ekologisk mat. Vi arbetar med säsongens råvaror och har som målsättning att bidra till omställning 🥰
👩‍🌾Just nu söker vi:
Kockar (heltid, inkl kväll/helg)
-Vi lägger stor vikt vid att laga all mat från grunden, med de bästa råvarorna. Du är i ständig dialog med kökschefen kring utvecklandet av menyer och en del av nytänkarandan på avdelningen
Viktigt att ni har möjlighet att arbeta flexibelt eftersom vi har lunchgäster, konferenser och konserter/event av olika karaktär och vid olika tider 😀 Du är givetvis en passionerad matlagare med känsla för det lilla extra. Din ambition är att utvecklas kontinuerligt.
Servispersonal (heltid, inkl kväll/helg)
-Som servitör/servitris har du stort ansvar för servicen i restaurangen. I rollen som servitör/servitris ska du vara utåtriktad och gilla högt tempo. Vi har som krav att du har ett par års erfarenhet både av branschen och i din yrkesroll. Du är bra på att samarbeta, kan jobba effektivt och har alltid gästens upplevelse i fokus 🌟
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till Jonas Dahlin via bokning@garveriet.se
Vi ser fram emot att höra från dig snarast möjligt!