Vill ni testa på och lära mer om bakning och matlagning med kulturspannmål och surdeg? Och bryta en bit bröd i trevligt sällskap? Då är vårt koncept Ved, eld och surdeg valet för er. På Garveriet har vi en stor vedeldad stenugn som står och brinner året om. Det är en speciell sak det. Våra bagare skapar ett fantastiskt mathantverk i den stora ugnen, varje dag. Med hjälp av kulturspannmål, surdegar och rejäl värme i ugnen får de fram godsaker i alla möjliga former.
Tillsammans med vår duktiga personal får ni möjlighet att testa på hur det är att arbeta i ett riktigt hantverksbageri. Våra kurser är öppna för både privatpersoner och företag/grupper. På dem kan du lära dig mer om matlagning, att baka, konservera, fermentera och mycket mer. Välj bland ett urval av våra kurser där du både fördjupar dig inom en rad olika områden samtidigt som du förhöjer matglädjen och ökar din egen kunskap.
Under tillfället får ni prova att:
  • Sätta en surdeg
  • Baka bröd och knäckebröd
  • Göra en pizza på Garveriets vis
  • Baka någon sötsak
Tillfället avslutas med att vi dukar upp till en härlig pizzafest, som avslutas med något sött
Tid: Tillfället tar ungefär 4 timmar
I detta ingår:
  • Pizza och efterrätt
  • Recept
  • En påse med bröd, knäckebröd och surdeg att ta med hem
Lämpligt antal deltagare: 10-30
Pris: 950kr/Person inkl.moms
Boka: Maila Birgitta via bokning@garveriet.se eller ring 0302-690069