Nyheter

”Fem(me)rätters” middag i Matstudion fredag 22/11

Fredag den 22/11 kl 19:00 har vi nöjet att bjuda in till en unik kväll i vår Matstudio där vi serverar en specialkomponerad 5-rätters meny byggd på råvaror från ett urval av våra västvenska producenter - alla kvinnor - därav valet av namnet "Fem(me)rätters". På...

GARVeriet COMEDY är tillbaka med Stand-up fredag 29/11

GARVeriet COMEDY är tillbaka igen. Gör er redo för en riktig pangkväll med högklassig Stand-up! På scenen denna gång har vi Martin Soneby, Kirsty Armstrong och Dominik Henzel. Precis som sist är Marcus Thapper konferencier. Du bokar din showbiljett via Billetto och...

Fira Fars Dag med något gott från Garveriet

Söndag 10/11 är det Fars Dag och vad passar väl bättre än att fira med en god måltid tillsammans? Vi har satt ihop en tvårätters lunchmeny som består av en förrätt och en varmrätt, för 295 kr. Och vill ni avsluta med något sött finns en dessert att lägga till för 75...

Njut av helgfrukosten hos oss

Du vet väl att vi serverar frukost på helgerna?  Varje lördag och söndag dukar vi upp vår frukostbuffé mellan kl 9 och 11. Frukosten kostar 125 kronor och då ingår nybakat surdegsbröd, smör, ost, marmelader, råkostsallad, veckans röra, yoghurt från Skålldals Lilla...

Höstlovskurser för unga matlagare och bagare

Idag, måndag 28/10, inleds höstlovet och vi vill tipsa om att det fortfarande finns ett fåtal platser kvar på våra kurser för unga mat- och bakningsintresserade tisdag-torsdag. På kurserna får barnen och ungdomarna möjlighet att lära sig laga mat och baka tillsammans...

Vi firar att Garveriet fyller ett år

Vi firar ett år och du är varmt välkommen att fira med oss! På vår födelsedag 22/10 bjuder vi alla gäster på kaffe. Och resten av veckan, onsdag-söndag fortsätter vi att fira med föreläsningar, rundvisningar, tävlingar och erbjudanden i restaurang, kafé och butik....

Tidningen turist tipsar om Garveriets kurser

"Gå på kurs i ölbryggning eller fermentering. Handla lokalproducerat och fika nybakat. Hållbart och innovativt är ledord för möten och mat på Garveriet i Floda utanför Göteborg." Svenska Turistföreningens tidning Turist var här i våras och gjorde ett reportage i...

Hållbar julkonferens på Garveriet

Hösten är här och innan vi vet ordet av är det jul. Och när det närmar sig december brukar det vara hög tid att summera året som gått. Eller kanske dra upp riktlinjerna för det kommande året? Säkert har du redan egna tankar om innehåll till ert möte, men vi vill gärna...

Garveriet i Floda serverar framtidens mat

Tidningen Turist Oktober 2019 Svenska Turistföreningens tidning var här och gjorde ett reportage i samband med vår fermenteringskurs i våras. https://www.turist.se/garveriet-i-floda-serverar-framtidens-mat/