Nyheter

Dags för nästa stand-up på Garveriet den 12 april

Den 12 april är det dags igen. Då får vi återigen besök av Stationsteatern i Lerum som kör "Stationsteatern Comedy club" - stand-up comedy på (Garv)eriet i Floda. Komiker på plats denna gång är Emma Knyckare, John Gillberg, Sandra Ilar, Isak Berg. Kvällens...

Nu startar vi en Foodmaker kurs på Garveriet

Framtidens mat kräver modiga och radikala förnyare som bryter ny mark och pekar ut nya vägar inom matproduktion och matkultur. Foodmaker är en kurs för dig som vill lära dig mer om nästa steg i omställningsarbetet kring mat och hållbarhet. Läs mer om kursen

Teamet på Garveriet behöver växa

Vi har - en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten bygger på närproducerat och mathantverk med hållbarhet i fokus. Här finns ett prisbelönt kök och restaurang med upp till 200 platser i matsalen och snart öppnar vår uteservering. Vi...

Fullbokat på första pizzakvällen fredag 8/3

Intresset för vår första pizzakväll den 8/3 har varit enorm så vi kan inte ta emot fler bordsbokningar. Självklart är du varmt välkommen förbi då baren är öppen och vårt lokala bryggeri Bearded Rabbit kör sin Smakbar.  Vill du boka bord för de kommande...

Premiär för pizzakvällar på Garveriet

Fredag 8 mars är det dags att dra igång med pizzakvällar på Garveriet. Till att börja med kör vi kvällsöppet med pizza varannan fredag. Tiden är kl 18-21. Pizzan tillagas i vår vedeldade ugn med samma omsorg om råvaror som alltid hos oss - en hantverkspizza helt...

Patrik Sewerin utsedd till “Årets Eldsjäl” 2019

På lördag 2/3 får Patrik ta emot utmärkelsen i samband med mässan "Passion för Mat" som pågår 1-3 mars på Åbymässan i Mölndal. Vi på Garveriet är väldigt stolta och kan bara instämma med juryn som utnämnt Patrik. Juryns motivering: Patrik Sewerin har med sitt...

Beställ semlor inför Fettisdagen 5/3

Tisdag 5/3 är det Fettisdagen. Vill du vara säker på att inte bli utan Garveriets goda semlor får du gärna förboka. Vi kommer att baka både vanliga och veganska semlor. Bullarna är bakade på evolutionsvetemjöl och mandelmassan, som vi självklart tillverkar själva, är...