Nyheter

Tema platsutveckling på tisdagens frukost

Det blir Tisdagsfrukost som vanligt 16/4 även om det är påsklov för en del. Vi avslutar vårt tema i tre delar där vi pratat om "platsen" genom att bjuda in Magnus Kroon, som har en bakgrund från detaljhandeln och som nu är aktiv fastighetsutvecklare i Lerum. Magnus...

Premiär för Yoga Breakfast Club söndag 14 april

Börja söndagen på bästa sätt! Den 14 april kl 9-11 är det premiär för Yoga Breakfast Club på Garveriet. Du kan se fram emot en härlig yogaklass som leds av Klara Öhlén, följt av Garveriets fantastiska frukost.  Klara Öhlén bjuder på 60 minuters “morning-flow-yoga” -...

Strax utanför Göteborg

Det finns mycket att upptäcka i Göteborg med omnejd. Det räcker faktiskt att åka några hållplatser utanför stadsgränsen för att få uppleva helt fantastiska saker: skärgårdsidyller, äkta västkustkänsla, unika 1700-talsmiljöer, en seglingshuvudstad, en fikametropol och...

INSTÄLLT – Öl och bakverk i samband med GBG Beer Week

EVENEMANGET ÄR INSTÄLLT.  Tisdag den 9 april ordnar vi en kväll i öl och bakverkens tecken. Istället för att få en öl att smaka som ett bakverk, kombinerar vi istället olika sorters öl och bakverk. Under guidning av bryggare från Bearded Rabbit och bagare från...

Fullbokat vid pizzakvällen fredag 5 april

Även för vår tredje pizzakväll 5 april har intresset varit enormt stort och vi kan tyvärr inte ta emot fler bordsbokningar. Men baren är öppen så är ni nyfikna och vill kika in en stund är ni varmt  välkomna. Vi lägger ut datum för kommande pizzakvällar för resten av...

Dags för nästa stand-up på Garveriet den 12 april

Den 12 april är det dags igen. Då får vi återigen besök av Stationsteatern i Lerum som kör "Stationsteatern Comedy club" - stand-up comedy på (Garv)eriet i Floda. Komiker på plats denna gång är Emma Knyckare, John Gillberg, Sandra Ilar, Isak Berg. Kvällens...

Nu startar vi en Foodmaker kurs på Garveriet

Framtidens mat kräver modiga och radikala förnyare som bryter ny mark och pekar ut nya vägar inom matproduktion och matkultur. Foodmaker är en kurs för dig som vill lära dig mer om nästa steg i omställningsarbetet kring mat och hållbarhet. Läs mer om kursen

Teamet på Garveriet behöver växa

Vi har - en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten bygger på närproducerat och mathantverk med hållbarhet i fokus. Här finns ett prisbelönt kök och restaurang med upp till 200 platser i matsalen och snart öppnar vår uteservering. Vi...