Nyheter

Garveriet nominerad av White Guide till Årets banbrytare 2019

Vi är väldigt glada och stolta över att vara nominerade till Årets Banbrytare 2019 av White Guide, som för 4 året delar ut pris till "modiga aktörer och satsningar som bryter ny mark och pekar ut nya vägar inom gastronomin och hospitality-sektorn, och som resulterar i...

Nu växer odlingarna fram på Garveriet

Vill du bli en del av Sveriges kanske mest innovativa mötesplats kring mat och hållbarhet? Välkommen på infoträff den 28 februari kl 17:00-18:30 på Garveriet.  Vi bjuder på en enklare fika och berättar mer om hur odlingarna kommer att utformas. Anmäl dig via länken...

Vårens kursprogram på Garveriet

Vi har glädjen att presentera vårt kursprogram för våren 2019.  Välj bland ett urval av kurser där du fördjupar dig inom olika områden. På våra kurser kan du bland annat lära dig mer om olika typer av matlagning, att baka, konservera, pickla, fermentera och annat som...

Stand Up på Garveriet 1 mars

Den 1 mars är det dags för ett nytt Stand-up evenemang på Garveriet. Denna gång medverkar  MARCUS BERGGREN, LUDDE SAMUELSSON och TINA BERGÉRUS. Kvällens konferencierer: Hampus Algotsson & Marcus Bengtsson. Läs mer på Facebook via länken Endast förköp. Biljetter...

StandUp på Garveriet fredag 1 februari – Fullbokat

Fredag den 1 februari är det premiär för Stationsteaterns Stand-upklubb på Garveriet. Redan nu går det att köpa biljetter till evenemanget. Evenemanget 1/2 är fullbokat. STAND UP COMEDY på GARVeriet i Floda. Datum: 1/2. Showstart 19:00 Åldersgräns: 18år (16 år med...

Vill du bli en del av Garveriet? Vi vill gärna bli fler!

Nu utökar vi vår verksamhet och våra öppettider och behöver bli fler. Vi söker därför mer personal till vår restaurang. Vi söker dig med passion för lokala råvaror, som sätter mathantverket i centrum, och som vill jobba med ärlig mat och dryck i vårt kök, i vårt...