Boka

Garveriet har två hela våningar med flexibla konferenslokaler och plats för 10-200 personer. Lokaler som passar lika bra för möten, event och fester. Vi skräddarsyr för både det stora och lilla mötet.

I samband med ert möte erbjuder vi matlagningsaktiviteter, provsmakningar och inspirerande föreläsningar både inomhus och utomhus. Allt på temat Innovativ hållbarhet!

Vi hjälper dig med ditt möte

Vill du boka möte, ett matlagningsevent eller en föreläsning? Skicka oss gärna en förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.

I restaurangen har vi drop-in, men för grupper på över 12 personer tar vi emot bordsbokningar. Vid större evenemang och event tar vi även förbokningar för mindre sällskap för att minska eventuella väntetider.

Har du frågor är du självklart även välkommen att kontakta oss via bokning@garveriet.se eller ringa bokningen via 0302/69 00 69. Våra ordinarie telefontider är måndag-fredag 9-16.

 

Bokningsförfrågan

15 + 3 =

Boka konferens

Vi har 10 flexibla mötesrum där vi kan ta emot såväl stora som mindre grupper. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lokal som passar just ditt möte. Och behöver du övernattning har vi flera samarbetspartners i närheten.  

Se våra möteslokaler

På plan 2 och 3 finns våra möteslokaler.