Boka

Genom en heldagskonferens blir mötestiden effektiv och behöver inte ta mer än en vanlig arbetsdag i anspråk. Oftast räcker det att bara byta miljö för att öppna upp för nya tankar och kreativa idéer.

I samband med ert möte erbjuder vi matlagningsaktiviteter, provsmakningar och inspirerande föreläsningar både inomhus och utomhus. Allt på temat Innovativ hållbarhet!

Boka konferens

Vi har 10 flexibla mötesrum där vi kan ta emot såväl stora som mindre grupper. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lokal som passar just ditt möte.

Se våra möteslokaler

På plan 2 och 3 finns våra möteslokaler.

Boka

Vill du boka möte, ett matlagningsevent eller en föreläsning? Skicka oss gärna en förfrågan via formuläret så kontaktar vi dig snarast möjligt.

I restaurangen har vi drop-in, men för grupper på över 12 personer tar vi emot bordsbokningar. Vid större evenemang och event tar vi även förbokningar för mindre sällskap för att minska eventuella väntetider.

Har du frågor är du självklart även välkommen att kontakta oss via bokning@garveriet.se eller ringa bokningen via 0302/690 069. Våra ordinarie telefontider är måndag-fredag 9-16.

 

Bokningsförfrågan

7 + 11 =