Bröllop och Fest

Enkelt för de närmsta, eller stor fest?
Låt oss hjälpa er att skapa minnen för livet! Vi arrangerar ert bröllop eller fest i fantastisk vacker industrimiljö med hänsyn till klimat och miljö.

På Garveriet fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade och ekologiska svenska råvarorna. Och vår vision är att det ska vara ärligt och äkta. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken och hur vi komponerar våra hållbara menyer.

 

PERSONLIGT

Enkelt för de närmsta, eller stor fest? Låt oss hjälpa er att skapa minnen för livet! Vi arrangerar ert bröllop eller fest i fantastisk vacker industrimiljö med hänsyn till klimat och miljö strax utanför Göteborg. Hos oss blir ni personligt omhändertagna av vår fantastiska personal.

HÅLLBART

Bröllop, middag med släkten, dopkaffe eller fira en jubilar? Oavsett vilken årstid man gifter sig eller har en fest, finns det nästan alltid något från naturen att använda till brudbuketten eller dekoration. Som vårblommor, blåbärsris, färgsprakande höstlöv eller grankvistar.

Minnesstund

Vårt mål är att hjälpa er med en stund av ljusa minnen och värme. Själva minnesstunden är ett viktigt avslut på en dag fylld av känslor. I våra fina lokaler skapar vi en fin och minnesvärd begravning eller minnesstund. Vi dukar stilfullt upp med ljus, linneservetter och säsongens blommor, växter.Välj mellan att sitta i vår restaurang eller i avskilt rum.

Varmrätt med sallad, bröd och brödröra (välj mellan kött, fisk, veg)
Kaffe och mjuk kaka
350KR/Person

Barnportion 75kr/barn

Dryck tillkommer på maten

Tårta finns att beställa från vårt eget bageri, 50KR/Person

boka

Vill du ha mer information, komma på visning eller höra om ditt datum är ledigt?
Skicka din bokningsförfrågan till:

bokning@garveriet.se
0302/69 00 69