Välj en sida
Chokladkurs – Temperera och prova på chokladkonfektyr
17:30 to 20:30 - 18 februari, 2020
Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Choklad älskas av människor över hela världen. Men vad innehåller choklad och hur tillverkas det?
Vi kommer att kombinera teori med praktik och lära oss grunderna tillsammans. Kursen är anpassad för nybörjare.

Kursen startar med att vi tillverkar chokladtryffel, under tiden den stelnar så äter vi vedugnsbakat surdegsbröd och dricker kaffe. Medan vi fikar berättar Alexander om vad som händer vid temperering och hur man lättast gör det om man vill prova hemma. Efter teorin övar vi på temperering i praktiken och tillverkar enklare dekorationer. Vi kommer att arbeta med choklad från Storm och Bille som är en av Garveriets lokala producenter.

Tid: 17.30-20.30
Ingår:
 Smörgås och kaffe 
Kursledare
: Alexander Bensryd
Pris:
950 Kr

BOKA

BOKA OCH BETALA VÅRA KURSER VIA BILLETTO
Kursen finns upplagd via Billetto och du bokar via bokningsknappen ovan. Har du frågor når du oss via telefon 0302/69 00 69 eller mejla bokning@garveriet.se

BOKNINGSINFORMATION
Vid färre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kurstillfället. Vi kontaktar er om kursen blir inställd. Avbokning senare än 48 timmar eller utebliven närvaro debiteras med fullt belopp.