Välj en sida
Fermenteringskurs – Lär dig fermentera
17:30 to 21:00 - 21 april, 2020
Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 FLODA

Att fermentera mat är ett sätt att konservera eller förädla våra livsmedel och har gjorts i urminnes tider. Vi går igenom grundprocesser och testar olika tekniker samt smakar på olika kända fermenterade livsmedel.

Tid: 17.30-21.00
Ingår:
  Kaffe + Smörgås
Kursledare: Martin Österbrand, Garveriets kock
Pris: 700 Kr

BOKA

BOKA OCH BETALA VÅRA KURSER VIA BILLETTO
Kursen finns upplagd via Billetto och du bokar via bokningsknappen ovan. Har du frågor når du oss via telefon 0302/69 00 69 eller mejla bokning@garveriet.se

BOKNINGSINFORMATION
Vid färre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kurstillfället. Vi kontaktar er om kursen blir inställd. Avbokning senare än 48 timmar eller utebliven närvaro debiteras med fullt belopp.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *