Välj en sida
FISK- OCH SKALDJURSKURS
15:00 to 20:00 - 7 november, 2020

Gör ett aktivt val i jakten mot hållbara bestånd. Prata – tillaga – smaka hållbara delikatesser från havet.

Fisk och skaldjur kan vara lite av en ovana för vissa och kanske känns svårt att båda hantera och tillaga. Under denna eftermiddagen och kväll kommer Oscar från Fêskeriet att öppna era sinne och förhoppningsvis skapa ett självförtroende till att med trygghet tillaga goda hållbara delikatesser från havet. Tillsammans kommer ni att prova olika tillagningsmetoder, smaker och tillvägagångssätt. Oscar kommer att gå igenom varför det är så viktigt att tänka en extra gång innan fisken hamnar i kylen.

Tid & plats: 7 november 15.00-20.00
Garveriets matstudio
Kostnad: 1200kr (Finns 10st platser)
Boka: Bokning@garveriet.se
Ingår: Fika + Middag & Dessert
Kursledare: Oscar Hardö, butiksansvarig Fêskeriet

Skicka kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *