Välj en sida
FOODSTOCK X TRETORN CAMPFIRE 27&28 AUGUST 2021
13:00 to 16:00 - 27 augusti, 2021

Vilka råvaror värderar vi högt och varför? Hur ser vi på naturens resurser och det vi kallar råvaror?

I denna campfire utgår vi från såväl “ogräs” som invasiva ostron & vild tång från västkusten. Jag var tidig med att använda det vilda i min gastronomi då det har en enorm smakpotential, samt ger många fördelar ur klimathänseende. Vi minskar transporter och skapar arbetstillfällen lokalt samtidigt som vi får en 100 % transparens i hela processen.

Räkna med en sittning på 3 timmar.

Meny: Havet - Invasiva ostron, tång & ogräs - över öppen eld i naturen.
Japanska jätteostron från Lotta Klemming i Grebbestad. Grillade i skal över öppen eld, med ponzu, tång & gurka.
Grillad nyskördad kål, tryffeltång, sockertång, grillat smör & svamp.
Björnbär, dulsealg & nyskördad honung.

Dryck köpes på plats. Du kommer kunna köpa dryckespaket både med och utan alkohol anpassat efter menyn eller dryck per glas.

Adress: Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Önskar du meddela oss om något du ej äter tex allergier eller vegankost vänligen maila oss på: info@foodstock.se

Boka din biljett här

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *