ÖPPETTIDER Mån-Fre 08-17.00 Lör & Sön 09-17.00

Helgfrukost och mellandagsyoga med Klara Öhlén
09:00 to 11:00 - 29 december, 2019
Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 FLODA

Söndagen den 29 december har du chans att äta helgfrukost och vara med på mellandagsyoga med Klara Öhlén som kör årets sista "Yoga Breakfast Club" på Garveriet. En härlig yogaklass följt av Garveriets fantastiska frukost. Klara kommer bjuda på 60 minuters “morning-flow-yoga” - en klass som passar alla. Under yogastunden kommer vi väcka kroppen på ett mjukt och skönt vis. Under frukosten kommer Klara dela med sig av en reflektionsövning för att stänga året som varit och välkomna det nya. Ta chansen att samla energi och inspiration inför det nya året!

Ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs. Oavsett om du är van yogi eller ny till yoga är klassen för dig.

YOGA & FRUKOST:
Klara Öhlén kommer bjuda på 60 minuters “morning-flow-yoga” - en klass som passar alla (ingen tidigare erfarenhet av yoga krävs). Under yogastunden kommer vi väcka kroppen på ett mjukt och skönt vis. Klaras yogaklasser präglas av inbjudan till närvaro där andetaget och rörelser vävs samman i syfte att skapa medvetenhet. Alternativ kommer att ges så att klassen passar dig som är nyare till yoga eller dig som vill ha det mjukare men det kommer även erbjudas små utmanande moment. Ha på dig mjuka kläder/yogakläder/träningskläder.

Efter yogan avnjuter vi Garveriets frukost bestående av: nybakade surdegsbröd, smör, ost, marmelader, råkostsallad, veckans röra samt äppeljuice & kaffe/te. Yoghurt från Skålldal och egengjord müsli.

PRIS:
275 kr per person/tillfälle – både yoga och frukost ingår

BOKNING:
Förbokning krävs! Bokning sker Klaras hemsida www.klaraohlen.se/garveriet
Betalning sker vid bokning. Vi hoppas såklart att du som bokat vill delta men om du önskar avboka ska det ske senast 48h innan.