Välj en sida
Matlagning av vilt – Fullbokad
17:30 to 21:30 - 31 mars, 2020
Garveriet, Garverivägen 9, 448 31 Floda

Vi går på kursen igenom hur man styckar viltkött och vad man kan göra med de olika delarna.
Kursen avslutas med att vi lagar en viltinsprirerad måltid tillsammans.
Passande dryck finns att köpa till.

Kursledare på kursen är John-Fredrik Grönvall på Ehrenhofers Lamm och Vilt

Pris 1200kr.

BOKA

BOKA OCH BETALA VÅRA KURSER VIA BILLETTO
Kursen finns upplagd via Billetto och du bokar via bokningsknappen ovan. Har du frågor når du oss via telefon 0302/69 00 69 eller mejla bokning@garveriet.se

BOKNINGSINFORMATION
Vid färre än 6 deltagare förbehåller vi oss rätten att ställa in kurstillfället. Vi kontaktar er om kursen blir inställd. Avbokning senare än 48 timmar eller utebliven närvaro debiteras med fullt belopp.