Välj en sida
Välkommen på dagsretreat med Klara Öhlén på Garveriet!
09:30 to 14:30 - 21 november, 2020

Välkommen på dagsretreat med Klara Öhlén på Garveriet! Ge dig själv en dag för påfyllnad som kommer ge dig ny energi! Under dagen kommer vi yoga, meditera och reflektera tillsammans. Du behöver inga förkunskaper, i yogaklasserna kommer alternativ att ges så att klasserna passar dig som är nyare till yoga eller dig som vill ha det mjukare men det kommer även erbjudas mer utmanande moment. Temat för dagen är "root to rise” som kommer genomsyra klasserna och dagen.

DAG OCH TID: Lördagen den 21 november kl. 9.30-14.30

Schema:

9.00-9.30: Ankomst och gör dig hemmastadd

9.30-11.30: Introduktion samt den första yogasessionen som är en dynamiskt flödande klass där fokus är att hitta kontakt med andetaget, skapa cirkulation samt sträcka ut och stärka upp kroppen.

11.30-12.30: Garveriets lunch. Garveriet komponerar menyn utifrån säsongens grönsaker och låter kött eller fisk komplettera rätten istället för tvärtom. Vi väljer lokala råvaror, efter säsong, och använder allt. Vid bokning väljer du om du vill äta kött, fisk eller vegetariskt.

12.30-14.30 En andra yogasession samt avslutning. Denna yogasession fokuserar på avslappning och återhämtning och har sin grund i yinyoga.

 

INVESTERING: 695 kr per person – Lunch inkl. kaffe/thé och all yoga ingår

BOKNING

Förbokning krävs! Bokning sker Klaras hemsida www.klaraohlen.se/garveriet

Anmälan är bindande.

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *