Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

augusti 2019

Lär dig brygga öl

25 augusti kl 10:00 - 15:00
950Kr

BRYGGKURS FÖR NYBÖRJARE. Tillsammans brygger vi en öl. Vi går igenom teoretisk kunskap kring bryggningens olika delmoment medan vi praktiskt genomför dessa steg. Du kommer få med dig en enkel sammanfattning hem och så du på egen hand kan testa dina färdigheter. Ölen kan sedan komma att serveras på plats när den är färdig, så du kan ta med vänner och prova den. Detta ingår: • Bryggning med kastrull samt mindre bryggverk • Provsmakning av några öl • Rundvisning i…

Mer information »

Vegetarisk och vegansk matlagning

27 augusti kl 17:30 - 21:30
Garveriet, Garverivägen 9
Floda, 448 31
+ Google Map
950Kr

Vegetarisk matlagning blir mer och mer vanligt. Kanske vill du prova att äta mer grönsaksbaserad mat men vet inte riktigt hur du ska göra? Vi lär oss olika metoder för att få en varierad kost och laga välsmakande rätter. Vi avslutar med att tillaga och äta en god måltid tillsammans. Boka

Mer information »

september 2019

Fermentering

10 september kl 17:30 - 21:30
Garveriet, Garverivägen 9
Floda, 448 31
+ Google Map
700Kr

Att fermentera mat är ett sätt att konservera eller förädla våra livsmedel och har gjorts i urminnes tider. Vi går igenom grundprocesser och testar olika tekniker samt smakar på olika kända fermenterade livsmedel. Boka

Mer information »

Laga mat på Garveriets vis

17 september kl 17:30 - 21:30
Garveriet, Garverivägen 9
Floda, 448 31
+ Google Map
1200Kr

Vi lagar mat på säsongens råvaror från våra från våra lokala producenter på ett hållbart sätt– precis som vi gör enligt Garveriets matfilosofi. Boka

Mer information »

Surdegsbakning

22 september kl 08:00 - 16:00
Garveriet, Garverivägen 9
Floda, 448 31
+ Google Map
1200Kr

En heldagskurs där vi fördjupar oss i konsten att baka med surdeg och sätter bokstavligen händerna i degen när vi går igenom olika tekniker för att hantera degar och forma bröd. Vi bekantar oss med olika sorters kulturspannmål och deras egenskaper. Som avslutning bakas bröden av i Garveriets vedeldade stenugn och du får ta med dig brödet hem efter kursen tillsammans med recept och en klick surdeg. Boka

Mer information »
+ Exportera evenemang