Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

februari 2019

Lär dig brygga öl

24 februari kl 10:00 - 15:00
950 Kr

BRYGGKURS FÖR NYBÖRJARETillsammans brygger vi en öl. Vi går igenom teoretisk kunskap kring bryggningens olikadelmoment medan vi praktiskt genomför dessa steg. Du kommer få med dig en enkelsammanfattning hem och så du på egen hand kan testa dina färdigheter. Ölen kan sedan komma att serveras på plats när den är färdig, så du kan ta med vänner och prova den. Detta ingår:• Bryggning med kastrull samt mindre bryggverk• Provsmakning av några öl• Rundvisning i bryggeriet• Enklare fika• Enklare kompendium att…

Mer information »

Vegetarisk matlagning

26 februari kl 18:00 - 22:00
1200 Kr

Vegetarisk matlagning är något som blir ett mer och mer vanligt fenomen. Fler vill prova på att äta mer grönsaksbaserad mat men vet inte hur man ska göra. Vi lär oss olika tekniker och tillvägagångssätt för att få en varierad och njutbar kost.

Mer information »

mars 2019

Framtidens fisk

5 mars kl 18:00 - 22:00
1200 Kr

Att våra hav mår sämre och sämre och att de blir utfiskade är något vi får rapporter om samtidigt som vi får höra att det är både bra och nyttigt att äta mer fisk. Vi lär oss om framtidens fisk som odlas på land i slutna cirkulära vattensystem. Vi utforskar dessa nya sorters fisk och lär oss om deras kulinariska egenskaper i vår matstudio.

Mer information »

Surdegsbakning

10 mars kl 09:00 - 16:00
1200 Kr

Bröd är ett livsmedels som i de flesta kulturer har en central och viktig roll. Det kräver få ingredienser, går att tillaga på oändligt många sätt. Vi kommer baka surdegsbröd som är ett av dom äldsta sätten att baka bröd på. Vi bekantar oss i olika sorters spannmål och deras egenskaper. Vi tar oss igenom processen genom att sätta en grund surdeg, vika degar och baka av brödet.

Mer information »

Vegansk matlagning

12 mars kl 18:00 - 22:00
1200 Kr

Vegansk matlagning eller plant-based diet som det även kan kallas. Att laga mat på enbart växtbaserade råvaror är ett väldigt kreativt och lärorikt sätt att laga mat på. Vi reder ut lite begrepp och lagar spännande rätter för att visa på hur enkelt det är.

Mer information »
+ Exportera evenemang