Lediga tjänster

Garveriet är en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten bygger på närproducerat och mathantverk med hållbarhet i fokus. Här finns ett prisbelönt kök och restaurang med upp till 200 platser i matsalen och snart öppnar vår uteservering. Vi har också eget bageri och kafé samt en butik för lokalproducerade varor och här finns även ett lokalt hantverksbryggeri. Vi har dessutom en konferens- och festvåning med totalt 10 lokaler i varierande storlek som tar upp till 200 personer i samma sällskap. Men framförallt har vi ett fantastiskt team som skapar Garveriets innehåll genom stort engagemang och passion.

Vår verksamhet växer och vi behöver nu förstärka med flera olika tjänster i kök, restaurang och bageri

Kockar
Vi söker fler erfarna kockar till vårt fantastiska gäng i köket. Tjänsterna innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Vi söker dig som sätter människan i fokus och älskar styrkan i vad ett team kan åstadkomma. Du är en person med passion för lokala råvaror och som sätter mathantverket i centrum. Och du inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor och samarbetspartners. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Personal till restaurang/matsal
Vi söker dig som vill arbeta med det goda värdskapet och servicen i restaurang och matsal. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Vi söker dig som är serviceinriktad och har erfarenhet av att jobba med mat och dryck. Kassavana är meriterande. Du är en person med passion för lokala råvaror som inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Bagare
Vi behöver ytterligare en erfaren bagare till vårt bageri, med den vedeldade stenugnen, som är kärnan i både bakning och vår matlagning. Vi söker dig som vill utmana dig själv i ditt kunnande och vill dela med dig av din kunskap och erfarenhet i det dagliga arbetet. Tjänsten innefattar både dag-, kväll- och helgjobb. Du är en person med passion för lokala råvaror och som sätter mathantverket i centrum. Och du inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor och samarbetspartners. Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande.

Ansökan

För samtliga tjänster gäller att vi vill ha din ansökan omgående dock senast 10 april. Mejla ett personligt brev och CV till info@garveriet.se  Ange i ämnesraden vilken av tjänsterna du söker: Kock, Restaurang/Matsal eller Bagare. Har du frågor får du gärna höra av dig till Karin Forsberg eller Matts Johansson via 0302-69 00 69

Jo förresten…  Vi behöver även förstärka med personal till kafé/servering och i disk. Både för fasta tjänster och extra vid behov. För samtliga tjänster gäller att du är över 18 år. Är du intresserad mejlar du din ansökan till info@garveriet.se

Vi funderar mycket på hur vi ska kunna bidra till en hållbar matproduktion både idag och i framtiden. Vi utger oss inte för att ha alla svaren men vi vill och vågar ställa frågorna.Ingen kan gör allt men alla kan göra något.

Vill du vara med på resan mot framtidens matdestination?

Vi söker dig med passion för lokala råvaror som sätter mathantverket i centrum.  Och som inspireras av mötet med människor såväl gäster som kollegor.

Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss! Välkommen med din ansökan redan idag.