Om

Ät – Möt – Lär hållbarhet

Här fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade råvarorna. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. I Garveriets entréplan finns restaurang, kafé och eget bageri, med den stora vedeldade bakugnen som är hjärtat i både vår matlagning och matproduktion.

ÄT – Vi älskar mat. Äkta mat.

Du som följt vår resa vet redan att maten står i centrum hos oss. ”Fokus är på att råvaran ska vara ärlig och äkta. Vi jobbar med småskaliga producenter som lägger ner hela sina liv i sina produkter”, säger Patrik Sewerin, som är vår Creative Food Director. Och detta tänk genomsyrar allt vi serverar i såväl kafé, restaurang, det vi producerar i bageriet och det vi säljer i vår butik ”Garveriets Skafferi”. 

MÖT – Gott om plats för möten.

Vi har 10 flexibla mötesrum att erbjuda för både större och mindre grupper – för såväl konferenser som fester. På plan 1 finns vår Matstudio, på plan 2 finns våra större salar med plats för upp till 200 personer i samma sällskap. Och på plan 3 finns våra grupprum, eller kunskapslokaler, där mycket av den lärande delen av vår verksamhet  äger rum.

LÄR – kunskap kring mat och hållbarhet.

Matstudion är navet i den lärande delen av vår verksamhet och här har vi redan hunnit genomföra en rad event på olika teman med både eventbokare, lokalproducenter, företagsgrupper och privatpersoner. Sedan årsskiftet är vi igång på allvar med vår kursverksamhet för både konferensgrupper och privatpersoner.