MÖT hållbarhet

Genom en dagskonferens blir mötestiden effektiv och behöver inte ta mer än en vanlig arbetsdag i anspråk. Oftast räcker det att bara byta miljö för att öppna upp för nya tankar och kreativa idéer. På Garveriet erbjuder vi en spännande kulturmiljö där du ges förutsättningar till unika möten, mässor, event och kurser. Här får du en upplevelse utöver det vanliga.

Gott om plats för möten

Med flexibla mötesrum kan vi ta emot grupper av olika storlekar upp till 200 personer i ett och samma sällskap. Våra konferensrum finns på plan två och tre. Och på plan ett finns ytterligare plats för mingel, mat och förfriskningar i restaurang och kafé. I vår Matstudio erbjuder vi aktiviteter för både medelstora och mindre grupper.

våra Möteslokaler

Vi har 10 flexibla mötesrum där vi kan ta emot såväl stora som mindre grupper. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lokal som passar just ditt möte. Här kommer vi inom kort att fylla på med bilder och mer information om våra olika lokaler.

Plats för kunskap

På plan 3 hittar du våra grupprum eller kunskapslokaler som vi har valt att kalla dem. Alla är flexibelt utformade för att kunna tillgodose olika behov och storlek på sällskap. På våningsplanet kommer du även hitta vår CO-workingyta.