MÖT hållbarhet

Genom en dagskonferens blir mötestiden effektiv och behöver inte ta mer än en vanlig arbetsdag i anspråk. Oftast räcker det att bara byta miljö för att öppna upp för nya tankar och kreativa idéer. På Garveriet erbjuder vi en spännande kulturmiljö där du ges förutsättningar till unika möten, mässor, event och kurser.

Här får du en upplevelse utöver det vanliga. Lokalproducerad mat står i fokus och grönsaksodlingar kommer att vara en del garveriområdet, som dessutom har skogen och Säveåns Naturreservat som närmsta granne. Och i samband med ert möte erbjuder vi matlagningsaktiviteter, provsmakningar och inspirerande föreläsningar både inomhus och utomhus. Allt på temat Innovativ hållbarhet!

Gott om plats för möten

Med flexibla mötesrum som vi betraktar som kunskapslokaler kan vi ta emot grupper av olika storlekar upp till 200 personer i ett och samma sällskap. På plan 1 finns ytterligare plats för mingel, mat och förfriskningar i restaurang och kafé. I Matstudion, möteslokal 1, erbjuder vi aktiviteter för både medelstora och mindre grupper.

våra Möteslokaler

Vi har 10 flexibla mötesrum där vi kan ta emot såväl stora som mindre grupper. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta den lokal som passar just ditt möte. Här kommer vi inom kort att fylla på med bilder och mer information om våra olika lokaler.

Plats för kunskap

På plan 3 hittar du våra grupprum eller kunskapslokaler som vi har valt att kalla dem. Alla är flexibelt utformade för att kunna tillgodose olika behov och storlek på sällskap. På våningsplanet kommer du även hitta vår CO-workingyta.