Om oss

Garveriet utsedd till Årets Banbrytare 2019 av 
White Guide

”För att med stora ambitioner ha skapat en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten kring gastronomi och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus.”

ÄT – Vi älskar mat. Äkta mat.

Du som följt vår resa vet redan att maten står i centrum hos oss. ”Fokus är på att råvaran ska vara ärlig och äkta. Vi jobbar med småskaliga producenter som lägger ner hela sina liv i sina produkter”, säger Patrik Sewerin, som är vår Creative Food Director. Och detta tänk genomsyrar allt vi serverar i såväl kafé, restaurang, det vi producerar i bageriet och det vi säljer i vår butik ”Garveriets Skafferi”. 

MÖT – Gott om plats för möten.

Vi har 10 flexibla mötesrum att erbjuda för både större och mindre grupper – för såväl konferenser som fester. På plan 1 finns vår Matstudio, på plan 2 finns våra större salar med plats för upp till 200 personer i samma sällskap. Och på plan 3 finns våra grupprum, eller kunskapslokaler, där mycket av den lärande delen av vår verksamhet  äger rum.

LÄR – kunskap kring mat och hållbarhet.

Matstudion är navet i den lärande delen av vår verksamhet och här har vi redan hunnit genomföra en rad event på olika teman med både eventbokare, lokalproducenter, företagsgrupper och privatpersoner. Sedan årsskiftet är vi igång på allvar med vår kursverksamhet för både konferensgrupper och privatpersoner.

 

Vidga dina storstadsvyer

Hönö, Marstrand, Gunnebo slott, Styrsö, Vrångö, Floda, Nääs och Alingsås. Alla ligger strax utanför Göteborg och du tar dig snabbt och smidigt dit med kollektivtrafiken.