VÄLKOMMEN TILL EN HÅLLBAR MÖTESPLATS

Garveriet i Floda är en inspirerande mötesplats och matdestination, i en spännande kulturmiljö där allt kretsar kring ärlig mat och där verksamheten bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus. En plats där kunskap och nyfikenhet kring innovativ hållbarhet och lokal, småskalig matproduktion får växtkraft.

UPPLEV GARVERIET

På Garveriet har vi alltid något på gång. Kom hit och var med på våra event, föreläsningar och kurser. Eller bara njut av god mat, dryck och gemenskap! Vi har öppet alla veckans dagar.

KONFERENS PÅ GARVERIET

Möte, event eller en fest? Vi har 10 flexibla mötesrum för både större och mindre grupper. På plan 2 och 3 finns våra större salar med plats för upp till 200 personer i samma sällskap och våra grupprum som går att anpassa till större och mindre lokaler. Du kan även boka vår Matstudio där vi ordnar kurser och matlagningsevent.

MATEN PÅ GARVERIET

Hos oss är maten alltid i fokus. Säsongen och de lokala råvarorna bestämmer vad som serveras på tallriken. Vi erbjuder allt ifrån frukost och fika till lunch eller middagar. Surdegsbrödet från vår vedeldade stenugn får du inte heller missa.

KURSER OCH EVENT

Lär dig mer om matlagning med hållbarhetstänk, nya sätt att baka och laga mat eller fördjupa dig inom ett spännande ämne. Här finns en mängd att välja på för både nyfikna utforskare och livsnjutare.

PLANERA DITT BESÖK

Precis intill Garveriet väntar vackra naturupplevelser, berättande kulturarv, lokal prägel på mat och dryck samt mycket mer. Här finns en mängd att uppleva och upptäcka både hos oss och våra ”grannar”. Vid Sävelången finns något för alla sinnen. Till området tar du dig enkelt med tåg eller bil.