ÖPPETTIDER Mån-Fre 08-17.00 Lör & Sön 09-17.00

ÄT HÅLLBART

På Garveriet fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade råvarorna. Och att det ska vara ärligt och äkta. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. I entréplan finns restaurang, kafé och eget bageri, med den stora vedeldade bakugnen som är hjärtat i både vår matlagning och matproduktion. Här finns även vår butik ”Skafferiet” och bryggeriet Bearded Rabbit. Vi jobbar med småskaliga producenter som lägger ner hela sin själ i sina produkter. Och detta genomsyrar även allt vi gör och erbjuder.

LUNCH

Vi erbjuder alltid flera alternativ där vi komponerar menyn utifrån säsongens grönsaker och låter kött eller fisk komplettera rätten istället för tvärtom. Vi väljer lokala råvaror, efter säsong, och använder allt. Menyn varieras under veckan baserat på tillgången av de olika råvarorna.

Alla dagar 11:30 – 14:30

Take-Away

Vill du ta med lunchen hem? Vilka rätter som finns på menyn hittar du via knappen ”Aktuell meny”. Vi erbjuder 20% rabatt på ordinarie lunchpriser när du väljer takeaway.
Ring gärna och förbeställ via 0302-69 00 69.

BAGERI / KAFÉ

Allt från bageriet bakas på kulturspannmål. Och allt, även bullar, pajer och småkakor, gräddas i vår vedeldade ugn. Våra bröd och frallor säljs i lösvikt. I vårt Kafé kan du slå dig ned med en kopp kaffe och fikabröd alla dagar från tidig morgon till eftermiddag.

frukost 125 kr

Varje dag fram till 11.00 serverar vi vår frukost där det ingår nybakat surdegsbröd med ost och råkostsallad, yoghurt från Skålldals Lilla Ekomejeri och vår egengjorda granola samt äppeljuice & specialkaffe från da Matteo eller te.

GARVERIETS SKAFFERI

”Garveriets skafferi” är vår butik för lokalproducerad mat där du kan köpa en mängd olika varor som grönsaker i säsong, chark, ost och mejeriprodukter från våra lokala producenter. Här hittar du också produkter vi själva tillverkar i bageri och restaurang.

LAGA MAT I VÅR MATSTUDIO

Är ni en grupp på minsta 10 personer kan ni boka vår Matstudio och laga middag i matstudion under ledning av någon av våra kockar. Självklart lagar vi maten på Garveriets sätt.