Ät hållbarhet

På Garveriet fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade råvarorna. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. I entréplan finns restaurang, kafé och eget bageri, med den stora vedeldade bakugnen som är hjärtat i både vår matlagning och matproduktion. Här finns även vår butik “Skafferiet” och bryggeriet Bearded Rabbit.

Aktuell meny

Vi komponerar menyn utifrån säsongens grönsaker och låter kött och fisk komplettera rätten istället för tvärtom.
Vi erbjuder alltid tre olika alternativ, i olika prisnivåer. 
För de yngsta gästerna anpassar vi dagens meny efter barnets önskemål.

Menyn serveras under lunchtid. Aktuell meny hittar du på förstasidan

Bageri / Kafé

Allt från bageriet bakas på kulturspannmål. Och allt, även bullar, pajer och småkakor, gräddas i vår vedeldade ugn. Våra bröd och frallor säljs i lösvikt. I vårt Kafé kan du slå dig ned med en kopp kaffe och fikabröd alla dagar från tidig morgon till eftermiddag. På lördagar och söndagar serverar vi frukost mellan kl 9 och 11.

Restaurang

Vi erbjuder alltid tre olika alternativ där vi komponerar menyn utifrån säsongens grönsaker och låter kött och fisk komplettera rätten istället för tvärtom. Vi tillämpar dynamisk prissättning dvs kostnaden för de lokalproducerade råvarorna styr priset på maträtten. Vi väljer lokala råvaror, efter säsong, och använder allt.  Menyn varieras under veckan baserat på tillgången av de olika råvarorna.

Garveriets Skafferi

“Skafferiet” är vår butik för lokalproducerad mat där du kan köpa en mängd olika varor som grönsaker i säsong, chark, ost och mejeriprodukter från våra lokala producenter. Här hittar du också produkter vi själva tillverkar i bageri och restaurang.

Och nu har även vårt lokala bryggeri, Bearded Rabbit, flyttat in.