KONFERENS PÅ GARVERIET

På Garveriet finns förutsättningarna för unika möten, mässor, event och kurser i en spännande industriell kulturmiljö med skogen och Säveåns Naturreservat och Gotaleden som närmsta grannar. Här får du en upplevelse utöver det vanliga, där hela verksamheten kring mat och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. Vi har tio flexibla mötesrum för både större och mindre grupper – för såväl konferenser som fester med plats för upp till 250 personer i samma sällskap.
Genom en konferens på Garveriet blir mötet effektivt och behöver inte ta mer än en vanlig arbetsdag i anspråk. Oftast räcker det att bara byta miljö för att öppna upp för nya tankar och kreativa idéer. Och när dagen är slut kan du somna gott hemma i din egen säng.

KRYDDA KONFERENSEN MED VÅRA UNIKA TILLVAL

I samband med ert möte erbjuder vi matlagningsaktiviteter, provsmakningar och inspirerande föreläsningar både inomhus och utomhus. Allt på temat Innovativ hållbarhet!

Konferenspaket

Vi har satt ihop ett par olika paket för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Paketen kan lätt kompletteras med någon av våra olika aktiviteter, föreläsningar eller smakprovningar.

HELDAGSKONFERENS FÖR

695 KR/PERS

Det här är konferenspaketet för er som vill få uppleva Garveriet till fullo. En perfekt paketerad konferens i all sin enkelhet men med tillräckligt utrymme för ny kunskap, gemenskap och värdefulla samtal.

  • Förmiddagsfika med nybakade surdegsfrallor från vår vedeldade stenugn
  • Lunch där mathantverket och smaken är i fokus, tillagad på råvaror i säsong från våra lokala producenter
  • Eftermiddagsfika med kaka från Garveriets bageri
  • Specialkaffe från da Matteo och närproducerade konferenssnacks
  • Ljud & bild, konferensblock & pennor, fri WiFi
  • Gratis parkering och endast 5 minuters promenad från pendeltågsstationen

 halvdagskonferens FÖR 595KR/PERS

Oavsett om ni väljer att använda morgontimmarna för ett möte medan hjärnan är pigg och utvilad och avsluta dagen på kontoret eller göra tvärtom – börja på jobbet och komma till oss efter – så har vi paket som inkluderar lunch, effektiv mötestid och fika däremellan. Ni väljer själva vilket som passar er bäst.

• Konferenslokal eller mötesrum efter era behov
• Förmiddags-/Eftermiddagsfika med något gott från bageriet.
• Lunch på säsongens råvaror med sallad, vedugnsbakat surdegsbröd, varmrätt, kaffe & kaka
• Egenproducerade konferenssnacks, kaffe och vatten

Aktiva möten

Vi erbjuder aktiva & hållbara möten mitt i naturen.

Vill du ha pigga och effektiva medarbetare på konferensen? Starta konferensen med en aktivitet och låt den energin som den ger följa med er under dagen. Vi erbjuder paket för både hel- och halvdagskonferenser. Vi samarbetar med The Tannery club och Pathfinder Travels för bästa kundupplevelse.

Pathfinder Travels hemsida
The Tannery clubs hemsida

Ex. på aktiviteter:
YINYOGA, CIRKELTRÄNING, CLIMBERCISE, AGENDA 2030, EN HÅLLBAR SKATTJAKT,
SÄVELÅNGEN RUNT, SKOGSLÖPNING, SÄVEÅNS TUFFEST, OUTDOOR CHALLENGE

VÅRA KONFERENSLOKALER

Enligt traditionen har ”kunskapens träd” antagits vara ett äppelträd, och detta tillsammans med att det i Garveriets trädgård finns ett flertal äppelträd som fortfarande ger frukt, har varit inspiration för namnen på våra grupprum. Och trädet i sig – med sin rot, stam och krona – har gett namn åt våra större salar.

QUEEN

Max antal personer: 65
Total yta: 78 kvm
Bio: 65
Skolsittning: 30
U-bord: 18
Styrelse: 18
Ö-ar: 56

ÅKERÖ

Styrelsesittning: 12
Skolsittning: 18
Total yta: 41 kvm

COX POMONA

U-sittning: 16
Biosittning: 30
Total yta: 50 kvm

ROTEN

Biosittning: 60
Öar: 48
Skolsittning: 32
Total yta: 118 kvm

KRONAN

Biosittning upp till 120
Öar: 64
Total yta: 129 kvm

KONFERERA HÅLLBART

En konferens på Garveriet är hållbart ur flera perspektiv. På en halvtimme tar du dig enkelt från centrala Göteborg med pendeltåget. Kommer du från Alingsås är du framme på en kvart. Från stationen i Floda är det endast några minuters promenad bort till Garveriet. De gamla industrilokalerna, som en gång var ett skinngarveri, är varsamt renoverade och möblerade med hållbarhet i fokus. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken.

BOKA

Intresserad att boka konferens, möten eller kick-off?
Skicka gärna en förfrågan via mail så kontaktar vi dig snarast möjligt. Har du frågor är du självklart välkommen att kontakta oss via:

bokning@garveriet.se
0302/69 00 69

Våra ordinarie telefontider är måndag-fredag 9-16.

Intresseformulär

I samarbete med: