Äntligen är vi redo att köra för fullt hus! Alla tre våningar står klara att fyllas med engagemang, kunskap, tankar, idéer, bra mat och spännande möten. Fredag den 25 januari har vi dukat upp ett gediget program av föreläsningar som smakprov på Garveriets utbud. Kom hit och låt dig inspireras och umgås med oss.

KVÄLLENS PROGRAM

17.00-18.30 Meet Up
Vi bjuder på ett glas & snacks

18.30-20.00 Prova på LÄR
Välj bland våra föreläsningar:

  • Tång – Västkustens bortglömda resurs
  • Akvaponik – mer än fisk på land
  • Garveriets matfilosofi
  • Garveriet – från vision till verklighet
  • Småskalig ölproduktion
  • Kött på riktigt
  • Food-Tech till Slow food
  • Baka på kulturspannmål
  • Odla på nytt sätt

Föreläsningarna kommer att gå i parallella sessioner och tiderna är anpassade så att du ska kunna gå på två stycken olika föredrag. Detaljer om tider och lokaler för varje session får du på plats. Mer information om respektive föreläsning kommer inom kort.

20.00-24.00 Mingel, Mat & Musik
Specialpriser på mat o dryck

Anmälan

Vi är helt överväldigade över det gensvar vi har fått! Alla platser är i det närmaste fyllda så vi kommer nu att stänga anmälningslänken. Alla som har anmält sig  kommer att få en bekräftelse via mejl till den e-postadress som angetts i anmälan.

Har du inte möjlighet att komma är vi tacksamma om du meddelar oss snarast möjligt då vi har en väntelista för de som inte fått plats. Kontakta oss gärna via mejllänken

Vi ser fram emot en trevlig kväll tillsammans!