Vi är väldigt glada och stolta över att vara nominerade till Årets Banbrytare 2019 av White Guide, som för 4 året delar ut pris till ”modiga aktörer och satsningar som bryter ny mark och pekar ut nya vägar inom gastronomin och hospitality-sektorn, och som resulterar i en annorlunda och njutbar restaurangupplevelse”

Nominerade till ÅRETS BANBRYTARE 2019 – i samarbete med iZettle

Etoile, Stockholm
Garveriet, Floda
Re:Taste, Stockholm
Sopköket, Stockholm
Västerås Dinner Club, Västerås

Den 4 mars är det premiär för White Guide Sveriges Bästa Restauranger 2019 – samtidigt som White Guide firar sitt 15-årsjubileum. Galan och det årliga trendseminariet äger rum på Malmö Opera, Malmö. Där också vinnarna i de olika kategorier kommer att hyllas.

Läs pressmeddelandet i sin helhet press_white_guide_2019_arets_banbrytare_15feb2019

Förutom nomineringen finns Garveriet även med på White Guides lista över de 600 bästa restaurangerna i Sverige.