Vi har – en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten bygger på närproducerat och mathantverk med hållbarhet i fokus. Här finns ett prisbelönt kök och restaurang med upp till 200 platser i matsalen och snart öppnar vår uteservering. Vi har också eget bageri och kafé samt en butik för lokalproducerade varor och här finns även ett lokalt hantverksbryggeri. Vi har dessutom en konferens- och festvåning med totalt 10 lokaler i varierande storlek som tar upp till 200 personer i samma sällskap. Men framförallt har vi ett fantastiskt team som skapar Garveriets innehåll genom stort engagemang och passion.

Vi behöver en erfaren person som kan ansvara för vår dynamiska restaurangmiljö. Du behöver ha kunskap om mat & dryck, kassa, personalplanering/schemaläggning och kan leda arbetet i matsalen såväl dagtid som kvällstid.

Vi söker – dig som sätter människan i fokus och älskar styrkan i vad ett team kan åstadkomma. Du inspireras av mötet med människor såväl kunder som kollegor och samarbetspartners.  Och du är en person med passion för lokala råvaror och som sätter mathantverket i centrum. Du behöver vara nyfiken och gilla att den ena dagen inte är den andra lik samt ha erfarenhet och intresse av att planera och genomföra olika typer av event.

Om detta passar in på dig så passar du säkert in hos oss!  Välkommen med din ansökan snarast möjligt.

Skicka din ansökan redan idag – mejla ett personligt brev och CV till info@garveriet.se  Har du frågor får du gärna höra av dig till Karin Forsberg eller Matts Johansson via 0302-69 00 69