Det blir Tisdagsfrukost som vanligt 16/4 även om det är påsklov för en del. Vi avslutar vårt tema i tre delar där vi pratat om ”platsen” genom att bjuda in Magnus Kroon, som har en bakgrund från detaljhandeln och som nu är aktiv fastighetsutvecklare i Lerum. Magnus kommer att prata utifrån rubriken – ”Platsutvecklingens betydelse för kommunens totala attraktionskraft” och tar upp frågor som; Vilka drivkrafter finns? Vilka omvärldsfaktorer påverkar?  Vilka är aktörerna och hur kan de tillsammans överträffa människornas förväntningar?

Som vanligt står frukosten framdukad från kl 8:00 – kaffe & smörgås för 35 kronor. Presentationen börjar kl 8:30 och vi avslutar senast kl 9:00. Varmt välkomna!

Program för resten av våren presenteras inom kort – bland våra olika teman finns allt ifrån ”Naturens skafferi”, Odling och Hållbart byggande. Håll utkik efter mer information på hemsidan och i våra sociala kanaler.