I samband med REKO festivalen på Nääs helgen 25-26 maj har du en unik möjlighet att möta innovation genom mathantverk, vårt matarv och smakupplevelser genom ett nytt spännande koncept.

Hur ser en hållbar, närproducerad meny ut? Nu har du chansen att uppleva detta i samband med en fyrarätters måltid, baserad på säsongens råvaror, som serveras vid ett gemensamt långbord som dukas upp utomhus i den behagliga naturen på Nääs ängar. 

I linje med Garveriets hållbarhetsfokus serveras samtliga fyra rätter på fat och till maten serveras ett par olika alkoholfria, närproducerade drycker som exempelvis kombucha. 

Håll er framme eftersom det endast finns 30 platser vid en sittning klockan 13:00 på lördagen. Det blir en fastlagd meny varför vi inte kan anpassa oss till särskilda önskemål utöver matallergier. Har du frågor kontakta oss gärna via bokning@garveriet.se

Pris: 700 kr
Anmälan: Boka via länken
Arrangör: Garveriet
Plats: Nääs ängar
Tid: Kl 13-15

Så här bokar du
Bokning och betalning av platserna görs via vårt kursbokningssystem. Börja med att välja datum (25/5) i kalendern, ange antal personer, välj tid (13:00) och klicka därefter på nästa så kommer du vidare till nästa steg och betalning. Vänta inte med att boka då antalet platser är begränsade.

Tänk på att det är ett utomhusevenemang – så kläder efter väder.

Är du nyfiken på vad som kommer att finnas på tallriken? Se gärna vår menyskiss

Fika och mat hela helgen
Under både lördag och söndag, mellan kl 11 och 17,  finns Garveriet på plats med kafé och butik där vi serverar fika och lättare matiga rätter. Allt med hållbarhet i fokus! Du hittar oss vid Lekhuset.

Välkomna!

Läs mer om REKO festivalen på deras hemsida