Under sommaren har vi anpassat utbudet efter semestervanorna, men precis som alltid utgår menyn från säsongens råvaror. Aktuella rätter presenteras på plats i restaurangen och presenteras även på Instagram när vi byter rätter. Du hittar vårt instagramflöde längre ner på sidan.

Under lunchen erbjuder vi 1-2 olika varmrätter till dagspris. Under sommaren har vi dessutom utökat menyn med en grillad surdegsmacka som varieras med olika fyllningar och vi serverar även en matig sallad. Dessa rätter serveras från lunchtid varje dag och går att beställa fram till stängning förutom på fredagar och lördagar då de serveras fram till kl 18. Därefter erbjuder vi istället vår pastameny fram till kl 21. För de yngsta gästerna finns alltid möjlighet att få anpassade rätter utifrån den ordinarie menyn. Precis som alltid bygger vi alla rätter på säsongens råvaror, med mathantverket i fokus, och justerar menyn efter tillgång.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via 0302-69 00 69 under ordinarie öppettid.