Vem vill inte lära sig mer om skogens guld?! Vi är glada över möjligheten att kunna anordna en svampkurs i samarbete med Malin Mobrandt från Svensk Gourmetsvamp. Malin är dessutom utnämnd till ”Årets svampkonsulent 2019”  Under kursen får du möjlighet att få dina egna svampar artade,  Malin håller en inspirerande och lärorik föreläsning om svamp som mat, torkning av svamp, tillagningstips mm och du får avnjuta en god svamplunch.

Priset för kursen är 450 kr per person. I priset ingår artning av egen medhavd svamp, föreläsning och lunch. Kursen bokas via bokning@garveriet.se eller via hemsidan (se länk nedan).

Program/Upplägg
Kl 11-13 Kursdeltagarna får sina svampar (ur egna medhavda svampkorgar) artade. Malin artar all svamp och deltagarna kan vara säkra på att de får med sig matsvamp hem. Även du som inte har egen svamp att ta med får gärna vara med på denna del av kursen för att lära dig hur det går till.

Kl 13-14 Lunch på Garveriet – svampsoppa med nybakat surdegsbröd

Kl 14-15 Föreläsning med Malin Mobrandt om svamp som mat, torkning av svamp, tillagningstips mm.

Vill du se hela kursprogrammet eller läsa mer gå in på https://garveriet.se/lar/kurser/