Garveriet är partner till ett EU-projekt – EntreprenHour – som handlar om socialt entreprenörskap för och med ungdomar. I början av november 4-11/11 kommer trettio ungdomar från tre länder till Floda och Garveriet för en kurs. 30 deltagare, killar och tjejer mellan 18-25 år från Bulgarien, Tyskland, Italien. De ska tillsammans med tio svenska deltagare från Lerum och Göteborg jobba med olika projekt kring matfrågor och stadsutveckling under veckan.

Här kan du läsa mer om projektet och kursen

Sängplatser sökes
I samband med kursen behöver vi hjälp med logi för deltagarna. Vi letar därför sängplatser till dem i Floda/Lerumsområdet. Vill och kan du hjälpa oss? Behoven är enkla – en eller två sängplatser per ”värd”, frukost alla dagar och middag tre av kvällarna (5-7 nov). Som tack bjuder vi dig på vårt kvällsarrangemang fredag 8 november på Garveriet då vi anordnar en helkväll med bl a vedugnsbakad pizza från kl 18. Vi tror att du får en trevlig vecka!

Vill du veta mer
Kontakta Per Myrén, som ansvarar för arrangemanget, om du vill tacka ja eller om du vill veta mer. Per arbetar på den ideella föreningen Bar Social som är ansvarig för projektet. Kan du inte hjälpa till själv får du gärna hjälpa oss med att sprida informationen vidare eller tipsa om någon som kan.

Upplägg
Tid: 4-11 november 2019
Uppdrag: 1-2 sängplatser, frukost (5-11 nov), middag (5-7nov)
Språk: Engelska

Anmälan/Kontakt
Per Myrén, Projektansvarig Bar Social
Mobil: 0709-692 452,
Mejl: per@changemaker.nu