Du har väl inte missat att GARVeriet COMEDY är tillbaka? Gör dig redo för en riktig pangkväll med högklassig Stand-up! Än finns chans att köpa biljetter! På scenen denna gång har vi Martin Soneby, Kirsty Armstrong och Dominik Henzel. Precis som sist är Marcus Thapper konferencier. Du bokar din showbiljett via Billetto och vill du boka bord ringer du 0302-69 00 69 eller mejlar bokning@garveriet.se

MARTIN SONEBY
Martin Soneby slog igenom i programmet I Ditt Ansikte, som Magnus Betnérs lärling där han värmde upp publiken, vilket är kul för hans standup kan beskrivas som just det – i ditt ansikte! Sedan dess har han har fullt upp med att skriva skämt åt Parlamentet, Roast på Berns samt har synts i, och ligger bakom flertalet TV-produktioner.De senaste åren har det vart omöjligt att missa de succéer som Martin Soneby har varit med och skapat i podcast-Sverige: Podcasten Alla mina kamrater startade AMK Morgon, som ett test i tio veckor våren 2015. Dessutom är Martin initiativtagaren till den populära galan Skämskudden, har turnerat landet runt med stand up och uppträtt på bl.a RAW comedy.

KIRSTY ARMSTRONG
Med ett smeknamn som ”Fisty” förväntar man sig eventuellt standup åt det grövre hållet och Kirsty Armstrong gör absolut ingen besviken! Den världsvana och naturligt roliga Kirsty Armstrong har uppträtt överallt i Sverige och fått publiken att skratta med när hon charmar med sin lättsamma och samtidigt råa stil. På bara några få år har Kirsty Armstrong hunnit bli nominerad till Årets Nykomling på Svenska Standupgalan (2019), medverkat på Comedy Central och är en återkommande gäst i Helgen i P3. Medverkar i podcasterna Copy+Paste, På Riktigt Podcast samt Bärs & Pattar.

DOMINIK HENZEL
Standupkomiker med en helt unik stil! Dominik Henzel är skådespelare och komiker som ni sett i filmer sim till exempel G – som i gemenskap, Kvalster, Lilla Jönssonligan & stjärnkuppen, Dance music now (Prisad med Guldbagge för bästa kortfilm), Sommartider och Springfloden. Men även i humorproduktioner som Parlamentet, Solsidan, Playa del Sol, Comedy Fight Club, RAW Comedy och Boy machine.

KONFERENCIER

MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet Ståuppklubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast i aktuell i SVTs ”Släng dig i brunnen”.
I höst är Marcus medarrangör till Stand up på Garveriet. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

Pris ordinarie: 150kr+avgift
Ungdom: 100kr

I mån av plats kommer det finnas biljetter att köpa i dörren. Då 130 kr student och 170 kr vuxen. OBS högt tryck på biljetter finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.
Mat och dryck serveras.

Du bokar biljett via Billetto

Bordsbokning
Då vi endast har ett begränsat antal platser för bordsbokning gäller först till kvarn.
Mejla bokning@garveriet.se eller ring oss på 0302-69 00 69

Arrangemanget anordnas i samarbete mellan ABF, Stationsteatern och Garveriet.