Dags för en ny säsong med GARVeriet COMEDY. Gör dig redo för  ännu en pangkväll med högklassig Stand-up! På scenen denna gång har vi Jonatan Unge, Filip Hjélmer, Carin Sollenberg och Matilda Wildmark. Precis som tidigare är Marcus Thapper konferencier.

Du bokar din showbiljett via Billetto och vill du boka bord ringer du 0302-69 00 69 eller mejlar bokning@garveriet.se

På scen

JONATAN UNGE
Har man koll på stand up kan man omöjligt missat namnet Jonatan Unge. Med sin unika scenteknik, humor och råa ärlighet är det allt annat än orättvist att inte kalla honom en av Sveriges mest hyllade, älskade och bästa komiker. 2018 fick Jonatan priset årets manliga komiker på svenska Svenska Stand up-galan. Har man inte så mycket koll på Svenska stand up scenen har du säkert hört honom sommarprata i P1, ett avsnitt som gjorde succé. Eller så har du kanske hört honom i Tankesmedjan i P3. just nu ser ni honom på SVTs humorserie ”Kurs i självutplåning”, ”Släng dig i brunnen” samt hör honom i podden Della Sport.

CARIN SOLLENBERG
Med sin finurliga, vulgära humor och totala avsaknad av integritet har hon charmat publiken från norr till söder. Eller ja, kanske inte norr. Men från Oslipat i Malmö till Norra brunn och Ståuppklubben i Göteborg. Carin uppträder som standup-komiker och konferencier. Hon driver standup-klubben JUCC – Jönköping Underground Comedy Club.

FILIP HJELMÉR
Sveriges slackerkomiker nummer ett! En vilsen Skåning i Göteborg som nyligen gjorde sin första soloshow ”Headshot”. Filip hörs regelbundet som gäst i humorpodden ”Tombola” och är med och driver ”Andra lång Comedy” i Göteborg där han i första hand är konferencier. Han är gapig, han är bitterljuv, han är svinrolig och en av Göteborgs hetaste komiker.

MATILDA WILDMARK
En av Göteborgs nya stjärnskott inom stand up!
Med sin unika humor tänjer hon på både samhällets och personliga gränser samt bjuder in dig till härliga skratt. Hon är en av grundarna och driver stand up-klubben ”Ridå” i Göteborg. ”Matildas stand up drar med dig till ett stup, där hon håller ut dig över kanten för att sedan dra dig tillbaka, så det blir en himla åktur!” – Sven Wolter

KONFERENCIER

MARCUS THAPPER
Marcus är ett av Sveriges största stjärnskott när det kommer till Standup. Han driver flertalet stand up-klubbar i både Göteborg och Stockholm, medverkar flitigt i AMK morgon, poddar och turnerar. Senast aktuell i SVTs ”Släng dig i brunnen”. Marcus är med och arrangerar till GARVERIET Comedy Club. Detta gör han tillsammans med Wilhelm Johansson, en av grundarna till Stationsteatern.

OBS finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.

Insläpp: 17:00
Showstart: 19:00
Åldersgräns: 18 år. (16 år Med målsman)

Pris ordinarie: 200kr 
Ungdom: 120kr

I mån av plats kommer det finnas biljetter att köpa i dörren. Då till priset 220/150 kr. OBS högt tryck på biljetter finns begränsat antal sittplatser, kom i tid.
Mat och dryck serveras.

Du bokar biljett via Billetto

Bordsbokning
Då vi endast har ett begränsat antal platser för bordsbokning gäller först till kvarn.
Mejla bokning@garveriet.se eller ring oss på 0302-69 00 69

Arrangemanget anordnas i samarbete mellan ABF, Stationsteatern och Garveriet.