Garveriets middagskasse är fylld med fina lokala råvaror och ingredienser som gör det enkelt att laga någon av helgens middagar.  I kassen finns råvaror till en varmrätt med sallad för 2 personer. Vi har förberett vissa av momenten och ni färdigställer själva med hjälp av ett enkelt ”recept” som vägledning. Vill du komplettera med något sött efteråt har vi en dessert som du enkelt köper till. Kanske vill du även ha något till en fördrink eller att börja med under tiden du lagar maten? Det har vi också förberett så att du kan komplettera med.

Helgens meny (3-5 april)

HUVUDRÄTT MED SALLAD

  • Risotto på kulturspannmål (dinkel/svedjeråg) med portabellosvamp från Östragärde gård toppad med rapsskott
  • Ryggbiff från Ölanda Säteri
  • Sallad med krispig gurka svarvad rödbeta och ramslöksvinaigrette

DESSERT

Glass från Hollanders Glass med Garveriets egengjorda kaffechokladsås och kaffesumpscrunch

TILLTUGG

Brödchips gjorda på Garveriets surdegsbröd med Ostdipp och Mjölksyrade morötter

MIDDAGSKASSE Varmrätt och sallad 325 kr/2 pers
TILLVAL Dessert 100 kr/2 pers, Tilltugg 100 kr/2 pers

Boka redan idag!
Beställ din kasse senast fredag 3/4 kl 15. Ange hur många kassar du vill ha samt om du vill hämta kassen på fredag mellan kl 16 och 18 eller lördag mellan kl 15 och 17. Ring 0302-69 00 69 eller mejla bokning@garveriet.se
 

I middagskassen för varmrätt och sallad finns följande ingredienser:

  • Förkokta kulturspannmål (dinkel/svedjerågskorn)
  • Buljong kokt på svinngrönsaker
  • Ost från Almnäs bruk
  • Förstekt svamp
  • Ryggbiff, ej tillagat
  • Rapsskott
  • Svarvade betor från Tångagård i Halland
  • Gurka från Varberg
  • Vinaigrette

Recept/Tillagningsguide finns också med i middagskassen