Enkelt för de närmsta, eller stor fest? Låt oss hjälpa er att skapa minnen för livet! Vi arrangerar ert bröllop eller fest i fantastisk vacker industrimiljö med hänsyn till klimat och miljö strax utanför Göteborg och hos oss blir ni personligt omhändertagna av vår fantastiska personal.

Närheten till naturen och Göteborg, hållbarhet i fokus samt möjligheten att sy ihop en minnesvärd fest i våra härliga lokaler gör att Garveriet är ett utmärkt val för bröllop. Vi erbjuder bröllop- och festpaket från 795 kr/person och anordnar privata tillställningar och bröllop upp till 150 personer.
På Garveriet fokuserar vi framförallt på mathantverket och de lokalproducerade och ekologiska svenska råvarorna. Och vår vision är att det ska vara ärligt och äkta. Säsongen och de närodlade produkterna
bestämmer vad som serveras på tallriken och hur vi komponerar våra hållbara menyer.

HÅLLBARHETSTIPS
Bröllop, middag med släkten, dopkaffe eller fira en jubilar? Oavsett vilken årstid man gifter
sig eller har en fest, finns det nästan alltid något från naturen att använda till brudbuketten eller
dekoration. Som vårblommor, blåbärsris, färgsprakande höstlöv eller grankvistar. Vi försöker följa säsongen så mycket som möjligt.

Skicka din bokningsförfrågan till:
Bokning@garveriet.se