Framtidens mat kräver modiga och radikala förnyare. Nu startar andra omgången av utbildningen Foodmaker på Garveriet, där du bland annat får lära dig om hur du själv kan bidra och ta nästa steg i omställningsarbetet inom mat och hållbarhet samtidigt som du får en ökad inblick i vad som sker lokalt och ute i världen. Skillnaden mellan vad du är och vad du vill – är vad du gör! 

Denna omgång bygger vi upp kursen kring följande temaområden; Grönsaker & Frukt, Dryck, Kött, Mejeri och Förädlade produkter. Vid 5 tillfällen med start lördag 7/9, möts vi på Garveriet eller gör studiebesök på annan plats där matinnovation sker. 

Anmälan görs via e-post till info@garveriet.se Bifoga gärna ett par korta rader om din bakgrund och där du motiverar varför du önskar gå Foodmaker. Vi har löpande antagning med begränsat antal platser. Skicka din intresseanmälan redan idag! 

Läs mer här